nedeľa 29. júla 2012

New life 13

Znova sa ospravedlňujem za tú odmlku, no leto je leto a keďže si ho chcem užiť, nemám toľko času. Snáď to chápete a nehneváte sa. :)


Diana

Zayn odišiel. Popravde, už som ho začínala ľutovať. Pochopila som, že je mu nepríjemné to ako po ňom Jessica ide. Chcela som sa s ňou ísť porozprávať, no akoby zázrakom sa postavila aj ona a smerovala k véckam. Vedela som, že to nie je dobré, no už som tomu nestíhala zabrániť. V tom istom momente Zayn otvoril dvere a stál v tesnej blízkosti Jessicy. Najprv som myslela, že sa mi to iba zdá, no keď som začula naštvané zrúknutie, pochopila som, že sa ho dotýkala na hrudi.
„Dofrasa! Kedy pochopíš, že nemám záujem?“ osopil sa na ňu a nesvoj pribehol k nám. „Prepáčte, ale už vás asi opúšťam. Bolo mi s vami fajn. Majte sa,“ rozlúčil sa a podišiel k dverám. Rýchlo som sa pozrela na ostatných a ospravedlnila sa, pretože som šla za ním. Bol už pred izbou a chcel otvoriť dvere, no ja som mu v tom zabránila.
„Prepáč, že na teba Jessica tak tlačila,“ nervózne som sa usmiala na jeho chrbát, pretože nebol ku mne otočený. Chvíľu bol ticho, no potom sa ku mne s potláčaným úsmevom otočil.
„Ak chceš, aby som sa na teba prestal hnevať, musíš preto niečo urobiť.“
„To naozaj?“ so smiechom som si ruky zložila vbok. „A čo také?“
„Nó, to si ešte premyslím.,“ odmlčal sa a potom mu na tvári preblesol úsmev. „Buď mi kúpiš veľké zrkadlo, tašku prípravkov na vlasy alebo novú baseballovú mikinu.“
„To všetko čo si povedal máš. A ešte musím dodať... Zlatokop, narcis a egocentrik v jednom? To sa tak často nevidí,“ uškrnula som sa.
„Pri mne si na to zvykneš. Alebo mám ešte jednu možnosť. Urobíme si jeden deň iba my dvaja,“ zapozeral sa mi do očí, no potom hanblivo sklopil pohľad.
„Iba my a nikto iný?“
„Máš na výber. Toto je najmenej narcistické a zlatokopné,“ zasmial sa jeho typickým smiechom.
„A čo by sme robili?“ Možno sa to nemalo stať, no jeho ponuka ma zaujala. Nemám preto nejaký hriech voči Harrymu? Určite nie. Veď sme iba kamaráti.
„Nechaj sa prekvapiť. Len ťa prosím, nesnaž sa mi už dohodiť nejakú tvoju kamošku. A celkovo mi niekoho dohadzuj, iba ak ťa o to požiadam. Prosím,“ vážne sa na mňa pozrel. Ani samu nečudujem. Veď Jess sa správala, akoby mala absťák menom sex.
„Platí. Takže kedy?“
„Keď niečo vymyslím. Asi ťa nemôžem prosiť o to, aby si ešte šla so mnou na izbu, však?“ nahodil šteňací pohľad.
„Mám návštevu, takže nie,“ vyplazila som mu jazyk a chcela som odísť, no Zayn ma chytil za ruku.
„Objatie si nechala kde?“ nastavil náruč a ja som do nej s úsmevom vkĺzla.
Kamaráti odišli po chvíli. Jess ma ešte poprosila, či jej nedám Zaynovo číslo, no odmietla som a poradila jej, nech mu dá pokoj ak nechce byť zadržaná niektorým z ich ochrankárov. Videla som na nej, že jej viditeľne klesla nálada, no ona to určite prežije. Stačí aby zaklipkala mihalnicami, prehodila si jej blonďavé vlasy a každý jej padne k nohám. Teda, až na Zayna. Ten, ale má sebaovládanie. Alebo veľkú lásku, o ktorej nevieme. Ja to z neho vypáčim.
Keď som už mala apartmán uprataný, s únavou som si sadla na gauč a zapla si telku. Neustále som prepínala z kanálu na kanál, keď ma zaujala jedna reklama.
„Už zajtra vychádza nové vydanie Stars. Bude v ňom okrem mnoho iných vecí aj exkluzívny rozhovor s vychádzajúcou hviezdičkou Dianou Sparks. Prezradí nám svoje pocity a vstúpime aj do súkromia vzťahu Harry+Diana...“ Kanál som prepla. Bála som sa, že tam začujem o nejakej aférke Diana+Olly. To by bola pre vychádzajúcu hviezdičku zlá reklama. A zaistila by som si nenávisť miliónov directioneriek. No táto reklama ma prebudila dosť na to, aby som šla do Harryho izby. Ani som sa nenamáhala upraviť. Nenamaľovanú ma už videl veľmi veľakrát a aj tak mi hovoril, že som krásna. Aj keď to asi pravda nebola, no to až také podstatné nie je. Vzala som si mobil do ruky a šla do vedľajšej izby. Zaklopala som a čakala. Dlho sa nič nedialo, no potom mi so smiechom otvoril Harry dvere. Zapozeral sa mi do očí a na tvári sa mu objavili jamky. Nežne ma pobozkal a za ruku ma stiahol dnu. Boli tam všetci a stáli okolo niečoho. Alebo niekoho? Veľmi som tam nevidela, pretože výhľad mi zastávali štyria chlapci.
Keď som sa dostatočne priblížila, zistila som, že druhá možnosť bola tá správna. Bol to niekto, no veľmi maličký. Alebo skôr maličká, preblesklo mi hlavou, keď som na nej zbadala ružovú súpravičku.
„Zoznám sa s malou Lux,“ hrdo ju zdvihol Louis. Mala blonďavé vlásky a krásne veľké modré oči. Na tvári jej pohrával úsmev a začala sa ku mne načahovať.
„Asi si jej sympatická,“ prehodil Liam.
„Komu by ona nebola,“ pobozkal ma Harry a popchol ma, aby som ju vzala do náručia. Váhavo som sa k nej naklonila a chytila ju pod jej malé rúčky. Jednu ruku ku mne natiahla a chytila neposlušnú kučeru do jej malých prstíkov. Bola rozkošná, ako si ju prezerala a usmievala sa. Cítila som na sebe všadeprítomný pohľad a malá Lux, zjavne tiež, pretože z nenazdania mi vlasy začala kvákať a keďže to vyvolalo smiech, nechcela s tým prestať.
„Zlá Lux, nemôžeš,“ karhala som ju.
„Hovoríš jej ako psovi,“ rozrehotal sa Niall. Harry sa naňho naštvane pozrel a začal mi pomáhať odmotať jej prstíky zo zajatia mojej hrivy.
„Čo tu vlastne robí?“ spýtala som sa a snažila sa ignorovať žiadostivé pohľady.... Lux, ktorá sa od mojich vlasov len nerada odtrhla.
„Jej rodičia si šli urobiť romantický večer, aký nemali už roky,“ uškrnul sa Zayn.
„Preto by ste sa o ňu mali starať čas...“ nedokončila som ani slovo, pretože v tej chvíli mi zazvonil mobil. Volala mi mama, no keď som zdvihla ani sa neunúvala mi pozdraviť.
„Rose je s tebou?“ vystrašene sa ma opýtala mama.
„Nie, nie je. Nemala byť s tebou?“
„Mala, no nie je!“ hystericky zjačala.
„Ideme ju hľadať, okamžite!“

5 komentárov:

  1. ahoj chcela by som ťa poprosiť aby keď budeš mať čas si si prečítala moju story na tejto stránkehttp://www.facebook.com/pages/I-say-One-Direction-every-day/371181272953405 je to moja prvá story a chcela by som počuť aj názor niekoho iného :) vopred ďakujem

    OdpovedaťOdstrániť
  2. och, som zvedavá na pokračovanie!! ááá!! super to je!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. dalsie !! :) kráásne !! :)

    OdpovedaťOdstrániť