sobota 19. januára 2013

New life 56



Ahojte, lásky! Prepáčte za tú dlhu odmlku, no poznáte to. Polrok sa blíži a ja si potrebujem nutne opraviť známky. Verili by ste tomu, že mi fyzikár dal 2-ku? Ja som myslela, že zomriem od blaha a smiechu zároveň. Takže ak z matiky v pondelok napíšem školskú na 1-ku (o čom silne pochybujem) tak možno nebudem mať ani jednu 3-ku na vysvedčku ^-^ No ak ju budem mať, čo už stáva sa.. Veď je to dosť popredné gymko, takže ... Radosť :) A všetko je úžasné, včerajšok znova zaraďujem do najlepších dní v mojom živote (ak si odmyslím jednu polhodinu z večera .. ) Takže všetko je super :) .. 
A teraz si užite časť, pretože veľa ich už nebude. 

Harry
Prípravy na svadbu sa konečne začali rozbiehať. Danielle chodila na nákupy, podotýkam aj s Dianou, No ona k nám ani raz neprišla. Vozil ich Louis alebo Niall, takže ja som v podstate nemal čo robiť. Len občas som s nejakým tým výberom pomohol Liamovi. Veď mám úžasný vkus, tak prečo nie? Kto iný by vymyslel svadobnú cestu na Bora Bora? Pravdupovediac chcel som tam ísť s Dianou. No to už sa nedalo. Nevidel som ju už zo tri mesiace no stále to bolelo. A najmä teraz, keď som vedel, že je stále tak blízko. No ja som sa nevedel rozhýbať. Vždy keď som mal príležitosť, stiahol som sa do ulity najhlbšie ako som vedel. A to na tom bolo to hrozné. Ako voči nej tak aj voči mne.
„Harry, pohni si!“ kričal na mňa Liam týždeň pred svadbou, keď sme si mali ísť vyskúšať ku krajčírke obleky. Všade bol zhon a náš dom bol zaplnený servítkami, porcelánom,príborom, stuhami  a všeličím možným. Našťastie aspoň kvety už boli v kostole a sále.
„Veď idem,“ zamrmlal som a siahol po rifliach, ktoré som mal pohodené pod posteľou. Dolu som zišiel slimačím tempom a všetci už na mňa nervózne vyčkávali a podupkávali si  nohou.
„Čo vám zase sadlo na nos?“ zafrflal som.
„Len to, že o...“ Liam sa pozrel na hodinky. „Vlastne už pred 5 minútami sme tam mali byť,“ prísne sa na mňa zahľadel.
„Tak si počká,“ rozhodil som rukami a zišiel z posledného schodu. Zayn ani nemukol. Vlastne som sa naňho nejak extra nehneval, keďže mi to vysvetlil hádam už stokrát, no ešte stále sme neboli na rovnakej vlne. No už sme si to aspoň až tak nezazlievali.
Došli sme tam s hodinovým omeškaním, keďže ani zápchy nám nehrali do karát. Liam na mňa celú tú dobu hnusne zazeral, akoby som aj za tie zápchy mohol ja.  Akoby keby sme vyrazili o pätnásť minút skôr, tak by zápchy neboli. Samozrejme, že by boli. LOGIKA Payne, v Londýne sú zápchy stále.
„Slečna Woodová, prepáčte že meškáme. Ale poznáte tie zápchy...“ snažil sa zahovoriť Liam, keď sme k nej došli, no aj tak si neodpustil jeden pohoršený pohľad na mňa. Čim bližšie bola svadba tým bol neznesiteľnejší.
„To nevadí. Aj tak len pred minútkou odišli dievčatá,“ usmiala sa a modré oči jej zažiarili. Blond vlasy mala zopnuté na temene hlavy. Len jeden prameň po pravej strane tváre jej vypadol a kopíroval líniu tváre. Mohla mať tak maximálne tridsať rokov.
„Vidíš!“ vybafol som. Asi o stotinu sekundy na to mi došlo, že tými dievčatami myslela Danielle, Eleanor, Perrie, Lucy a Dianu. Pichlo ma pri srdci. Vtedy som začal ľutovať, že som si nekopol do zadku, mohol som sa stretnúť s Dianou. Vidieť ju po tak dlhej dobe. Zmenila sa? Podrástli jej vlasy? Zjemnela pokožka? Prestala sa maľovať? Začala sa obliekať inak? Vyspieva jej vysnívané tóny? Takéto otázky mi behali po mysli. No nenašiel som na nich odpoveď. Neochotne som sa šiel prezliecť do obleku a potom sa do radu postavil aby mohla slečna doladiť posledné detaily.
Ani nie po dvadsiatich minútach sme znova sedeli v aute a opätovne trčali v zápche. Úprimne? Už mi to bolo jedno. Čo som mohol zmeškať? Akurát nejaký stupidný sitkom v televízii.

Diana

Odovzdať plány pre sálu 10:00
Ochutnávka vína 10:30
Skúška oblečenia 11:30
Ochutnávka jedál 13:30
Odovzdať konečný jedálny lístok 15:30
Ochutnávka cukroviniek 16:00
Odovzdať výber cukroviniek 17:00
Vybrať účes 17:30


Toto bol zoznam na nás dnešný deň. Celkom pohoda, nie? ... Rozhodne nie! Vždy som neznášala natrepané dni plné povinností. 
Prvý bod bol úplne jednoduchý. Druhý? Síce v každom pohári toho bolo asi tak na jeden glg, po desiatich pohároch som mala dosť. A taktiež. Nebola som veľmi dobrým pomocníkom na výber vína. Veľký rozdiel som medzi nimi nevidela. S tým najviac pomáhala Eleanor. Lucy, Perrie a ja sme sa zatiaľ zabávali na čašníkoch.
Na skúške oblečenia sme len ochkali nad tým aká je Danielle krásna, ako  všetkým všetko pristane, aké sme krásne. Doladili sme posledné detaily a aj tak väčšinu času len klebetili. So slečnou .. ou pardon, dohodli sme sa, že si budeme tykať. So Sarou sa dalo úžasne rozprávať. A najlepšie bolo, že bola úprimná a mala zmysel pre harmóniu. Nám družičkám vybrala fialové a bordové šaty bez ramienok. Boli zúžené v páse a potom voľne padali. Pás bol ohraničený kamienkami. Ja a Lucy sme mali fialové a El s Pezz mali bordové.
                                               (odmyslite si to predĺženie zadnej časti šiat)

 Danielline šaty boli skvostné. Biele, taktiež bez ramienok. Vrch tvoril korzet a na jeho ľavom boku sa vynímala biela ruža. Sukňa bola nariasená, veľká ako pre princeznú čím Danielle rozhodne bola. 

LTT sme stihli ochutnávku jedál, pretože sme sa so Sarou zakecali. A to jedlo nám vpadlo hod. Hoc nám trvalo dlho kým sme vybrali čo nám najviac chutí. Teda, najmä Danielle. Ja by som tam dala asi všetko. No stihli sme to. Taktiež ochutnávka cukroviniek nebola zlá a s výberom sme boli spokojné. No najťažšie bolo vybrať účes.
„Dan, a čo keby si si nechala vlasy rozpustené?“ spýtal sa na nás asi po hodine Niall s nevinným výrazom v tvári, ktorého sme so sebou vzali, keďže už bol voľný a my sme tým pádom nemuseli stále zháňať taxíky. Všetky sme naňho naraz pozreli ako na narušeného. „Čo?“ nechápal. „Veď máš vlasy krásne samy o sebe,“ zamrmlal a sklopil pohľad. Lucy ho chytila za ruku a nežne sa usmiala. Boli tak rozkošní.
„Tak to nejde, zlato,“ pokrútila hlavou a ďalej nám pomáhala s výberom. Taktiež sme niečo museli vybrať aj my, čo bol naozaj ťažký údel. No do siedmej sme to všetko stihli. Hurá, máme len týždeň do svadby!

7 komentárov:

  1. dokonalé a prekvapujúce,no a ešte zlaté ňuňaté,a všetko možné ;))) :P škoda že až v stredu,ale vydržím... ;) a koľko častí bude mať tento príbeh(dúfam,že čo najdlhší...)(možno že si to už písala,ale ja mám krátku pamäť...) :D
    *Noms*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) .. myslím, že možno ešte nejakých plus mínus 5.. neviem do koľkých sa mi to vojde .. uvidí sa :) ... ale dnes časť bude na 10000000% ;)

      Odstrániť
    2. 5? niéééééééééé...bude tu aspoň 10 :D ;) :*
      *Noms*

      Odstrániť
  2. Nádherné :) nevedela som sa dočkať ale stálo to zato :)

    OdpovedaťOdstrániť